image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Senaste inläggen
Search
 

4D HIFU

HIFU (Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller för att reducera fett. Exempel är ansiktslyft, huduppstramning, hudton, elasticitet och rynkor. Det passar för alla hudtyper och kan användas på alla hudfärger.

Vanliga behandlingsområden är:

  • Panna
  • Kinder
  • Hals
  • Kropp
  • Dubbelhaka

HIFU levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader för att stimulera egen kollagen och elastinproduktion för att sedan producera nya starkare fibrer. Behandlingarna är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.

Vår 4D HIFU maskin är den senaste på marknaden och har ett extra handtag som kallas 4D. Med detta handtag är det nu möjligt att göra behandlingar runt ögonen samt att du kommer åt svåråtkomliga ytor som inte har varit möjliga att behandla med det stora 3D handtaget.

Fettreducering

Med 4D HIFU kan du fettreducera armar, mage, midja, höft, lår, underben och rygg. Du kan även göra bröstlyft genom huduppstramning.

HIFU under armarna (båda). 60 min, 5 500 kr

HIFU Kinder. 40 min, 3 500 kr

HIFU Dubbelhaka. 40 min, 2 700 kr

HIFU Ansiktslyft. 60 min, 6 900 kr

HIFU Mage. 90 min, 6 500kr

HIFU Hals. 45 min, 3 200 kr

HIFU Insida & Utsida lår. 90 min, 8 500 kr

HIFU Kärlekshandtag. 60 min, 4 000 kr